Footpool Huren

Bent u opzoek naar een footpooltafel voor uw sportclub, bedrijf, evenement of activiteit? Footpool4u is de specialist in de verhuur van footpooltafels. Indien gewenst maken wij voor u een activiteit op maat. Wij kunnen tegen voordelige tarieven leveren. Het is mogelijk om de footpooltafels snel bij u op locatie te leveren. Door de kleine organisatie zijn de communicatielijnen kort en weet u waar u aan toe bent. Heeft u interesse om een footpooltafel te huren? Neem dan snel contact op.

Prijzen

Prijs voor de huur per dag:

1x Footpooltafel voor € 147,- excl. BTW
2x Footpooltafels voor € 264,- excl. BTW
3x Footpooltafels voor € 369,- excl. BTW

Specificatie

Lengte: 365 cm
Breedte: 245 cm
Ballen: 1 wit, 1 zwart, 4 geel en 4 rood.

Transport

Voor de transport vragen wij een tarief van €0,30 per kilometer. Dit rekenen wij vanuit Bolsward. Wij kunnen op locatie bij u leveren. Of het om een enkele of meerdere tafels gaat is voor Footpool4u geen probleem.

Montage

Als gratis service zet Footpool4u graag de footpooltafels voor u in elkaar. Het maakt niets uit of u nu een enkele tafel of meedere tafels besteld. De montage service is altijd en voor iedereen beschikbaar. Door deze gratis service kunnen wij voordelige tarieven hanteren.

Koop of lease

Bij Footpool4u is het mogelijk om onze footpooltafels voor langere tijd te huren, dit levert natuurlijk prijsvoordeel op. Ook kunnen tafels gekocht worden via Footpool4u. Heeft u vragen over het kopen of leasen van onze footpooltafels? Neem dan snel contact op.