Over Footpool4u

Footpool4u biedt dé combinatie tussen voetbal en pool. Hierbij staan plezier, gezelligheid en competitie centraal. Onze tafels worden met de hand gemaakt door een specialist met meer dan 30 jaar ervaring. Wij leveren de tafels af aan iedereen die interesse heeft om het spel Footpool te spelen. Zo leveren wij onder andere aan: sportclubs, bedrijven en evenementen. FootPool4u is de perfecte partner in het huren en kopen van Footpool tafels. Naast de topkwaliteit van de speeltafels denken wij ook graag mee met onze klanten. Benieuwd wat Footpool4u voor u kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Footpool4u Team

Matt

Pier Beeksma

Oprichter van Footpool4u
Ik vind het heel belangrijk om als ondernemer achter de behoeften en wensen van u als klant te komen. Ik kan goed meedenken qua inzet van onze diensten. Advies geven en meedenken met de klant is een kwaliteit van mij. Hierbij is de creativiteit een belangrijke vaardigheid die ik bezit. Mijn grootste hobby is voetbal. Footpool4u biedt de perfecte combinatie tussen voetbal en pool aan. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat Footpool4u voor u kan betekenen.

Pier is te bereiken via 06-43811769


Mark

Mark Zijlstra

Oprichter van Footpool4u
Ik ben een type ondernemer die graag een goede band met de klant wil opbouwen, daarnaast vind ik het belangrijk om geregeld te vernieuwen. Daarnaast is voetbal een van mijn favoriete bezigheden. Door een combinatie van voetbal en pool denk ik dat wij een unieke beleving kunnen leveren aan de klant.

Mark is te bereiken via 06-15406867